Op 23 juni vond voor de zevende keer de Lion King Trophy plaats. Ook dit jaar sportte een grote groep enthousiastelingen voor het goede doel op het terrein van R.K.H.B.S. Een dag vol stormbanen, water en af en toe een heerlijk zonnetje leverde maar liefst €10.000 op voor Samen succesvol voor KiKa.

Samen succesvol voor KiKa
Samen succesvol voor Kika is een initiatief waarbij bedrijven, verenigingen, scholen en individuen krachten bundelen, met Eline als motiverende kracht. Eline is 6 jaar en komt uit Heerlen. Zij lijdt aan een vorm van kanker: acute leukemie.
Ieder kind en ieder gezin die deze klap te verwerken krijgt, verdient de beste zorg en de meest effectieve behandeling met de minste bijwerkingen. Daarvoor is onderzoek nodig. De ouders van Eline zijn daarom krachten gaan bundelen en zetten zich het komende jaar in om veel geld in te zamelen voor KiKa. Wij zijn blij dat we met deze Lion King Trophy een bijdrage kan leveren aan dit doel.

Bedankt!
Zonder onze partners, deelnemers en vele vrijwilligers was dit resultaat niet mogelijk. Een welgemeend ‘dankjewel’ dan ook aan iedereen die heeft bijgedragen aan dit fantastische resultaat.

Categorieën: Nieuws

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *